Over OneWorld Media

''Grow your business worldwide''  

Ik help bedrijven bij het vinden van hun creatieve stem. Oneworld Media  is opgericht in begin 2020.

Begin 2020 zijn mijn ogen geopend door de enorme kracht van social media. en hoe social media mensen zo makkelijk kan beïnvloeden. Mijn bedrijf is erop gericht om bedrijven te helpen groeien in een veranderende wereld vol verschillende publicatiekanalen en hun unieke sterke punten te gebruiken om een gepersonaliseerde route naar succes uit te stippelen. Ik zie dagelijks veel bedrijven die online veel kansen laten liggen, kansen die ondernemingen de mogelijkheid geeft om te laten groeien. Ik ben er om uw leven als ondernemer gemakkelijker te maken.

Ik heb een passie voor het helpen van bedrijven, niet alleen de bedrijven maar ook de persoon achter het bedrijf, want die is naar mijn mening net zo belangrijk als het bedrijf zelf. zonder persoon die achter het bedrijf staat, is er geen bedrijf en geen continuïteit van de onderneming.

Nu even wat over mezelf, Ik ben Sjoerd Jonkman, 19 Jaar en studeer momenteel Global Marketing & Sales in Rotterdam, deze studie geeft mij veel meer inzichten in marketing, en de verschillende vormen ervan. 

Mijn onderscheidend vermogen is het feit dat ik een klein bedrijf met grote dromen ben, wat zorgt voor persoonlijke aandacht en flexibiliteit.

Mijn missie is het helpen van uw bedrijf naar ongekende aanwezigheid op het internet en ''de socials'', wat resulteert in een waanzinnige groei van uw onderneming.

wilt u meer informatie? plan een gesrpek in met mij, klik op de onderstaande knop en kies uw tijd en datum.

OneWorld Media-logo-black.png